Video in onderwijs

YouTube en iTunes

De UvA publiceert video- en audiomateriaal op zowel YouTube als iTunes.

UvA Youtube

Het YouTube kanaal van de UvA bevat een groot aantal verschillende video’s van alle faculteiten en centrale diensten. Potentiële studenten krijgen zo een repersentatief beeld van de UvA en huidige studenten vinden er extra informatie en leuke video’s over de universiteit en medestudenten.

Ga naar het UvA YouTubekanaal

UvA iTunes

De UvA beschikt ook over een eigen podcastkanaal op iTunes. Hier worden regelmatig nieuwe podcasts geplaatst over uiteenlopende onderwerpen. Om de UvA iTunes te gebruiken is het noodzakelijk eerst het programma iTunes te downloaden. Het downloaden is gratis en de applicatie werkt zowel op een PC als op een Mac.

Ga naar het UvA iTuneskanaal

Hoe kan ik een bijdrage leveren?

Ben je docent of medewerker en wil je materiaal aanleveren voor het YouTube- of iTuneskanaal van de UvA? Dat kan via onderstaand formulier:

Formulier aanvraag Open Online Video