Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Webinars, registraties en livestreams

Webinars, registraties en livestreams worden veelvuldig ingezet binnen de UvA en maken het mogelijk om op afstand gemakkelijk met grote groepen mensen te communiceren.

Webinars

Als je een laagdrempelig en efficiënt communicatiemiddel wilt inzetten tussen één of meerdere sprekers en een grotere groep kijkers wilt bereiken, dan kom je terecht bij webinarsoftware Zoom. Door de ingebouwde chatfunctie lenen webinars zich goed voor persoonlijk contact en verhoogd engagement. Je kijkers kunnen via de chatfunctie gemakkelijk vragen stellen of antwoorden op vragen van de spreker en andere kijkers. Je kunt de webinars zowel vanuit huis, kantoor, collegezaal verzorgen. Bij het AVC kun je terecht voor Zoomlicenties. Wil je de webinars een professionele uitstraling geven, dan kun je terecht in de videostudio van het Audiovisueel Centrum.

Videoregistraties 

Als je een presentatie, evenement, gesprek of ingreep wilt laten vastleggen dan staat een team van specialisten klaar om dit vast te leggen, te monteren en het op door jou gewenste platform te ontsluiten. Neem hiervoor contact op het het AVC. 

Livestreams 

Behalve het vastleggen van bijeenkomsten, presentaties en (medische) ingrepen is het ook mogelijk om deze live uit te zenden. Dit vraagt wel enige voorbereiding, wees dus op tijd met het aanvragen van een livestream.  

Aanvragen 

Voor meer informatie en voor het aanvragen van webinars, registraties en livestreams kun je contact opnemen met het Audiovisueel Centrum. 

Audiovisueel Centrum (AVC)

Meibergdreef 15
1105 AZ Amsterdam