Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Lokale, nationale en internationale kennisdeling op gebied van video en onderwijs vindt plaats via de volgende platforms.   

Community Video UvA HvA en AMC 

Ondersteuners op gebied van video binnen de UvA, HvA en het AMC komen driemaal per jaar bijeen om kennis te delen over actuele ontwikkelingen en vernieuwing van videodiensten. 

Aansluiten kan, stuur een e-mail Werner Degger: W.F.Degger@uva.nl 

Special Interest Group Media & Education 

De Surfgroep SIG Media & Education heeft als doel kennis over toepassing van video en weblectures in het hoger onderwijs te delen, te bevorderen en te verspreiden. Een aantal malen  per jaar organiseert de SIG een bijeenkomst. 

www.media-and-education.nl is het online kennisplatform waar de SIG Media & Education kennis deelt op het gebied van video in het onderwijs. 
Deze site bevat aan de praktijk getoetste scenario’s voor het gebruik van video in het onderwijs. Kennisclips, flipping the classroom, verrijkte weblectures en pencasts zijn voorbeelden van deze toepassingen. De site richt zich op docenten, audiovisuele- en onderwijskundige ondersteuners en beleidsmakers. 

Meer informatie over de SIG-Media & Education 

The Media & Learning Association 

The Media & Learning Association is een internationaal non profit platform dat gebruik van media ten behoeve van innovatie en creativiteit binnen het leren stimuleert. 

De associatie doet dat onder meer door de organisatie van de jaarlijkse Media & Learning Conference en het uitreiken van de MEDEA awards voor de meest innoverende onderwijsvideo’s. 

Website The Media & Learning Association