Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
uva.nl

Vrijdag 16 november 2018 vond de start-/slotbijeenkomst van de UvA Grassroots plaats. Het is de tweede ronde dit jaar en had als thema kennisclips. De helft van de 14 toegekende Grassroots valt binnen dit thema. Onder de reguliere Grassroots is 1 programma geselecteerd. Deze Grassroots kunnen met de toegekende stimuleringssubsidie het komend jaar worden uitgevoerd.

Twee afgeronde grassroots

Bij de bijeenkomst kwamen ook twee uitgevoerde Grassroots aan de orde, waarvan Philipe Versijp zijn kennisclips presenteerde en Rutger de Graaf zijn matchingstool tussen studenten en professionals. Lees de blogs van Grassroots in ontwikkeling en afgeronde Grassroots op www.uva.nl/grassroots onder het kopje ‘Grassroots blog’. De Grassroots die nu van start gaan, zullen daar over een half jaar over hun voortgang rapporteren.

Grassroots bij de HvA

Ook bij de HvA worden Grassroots uitgevoerd. De coördinatie van de Grassroots wordt ook bij de HvA vanuit de afdeling Onderwijs en Onderzoek van ICTS gecoördineerd. Benieuwd naar de projecten bij de HvA? Via www.hva.nl/grassroots is informatie te vinden over de projecten die op dit moment bij de HvA in uitvoering zijn.

Zoals al eerder bericht in de ICTO-nieuwsbrief, een goed voorbeeld voor de samenwerking tussen de UvA en HvA was de Grassroot Augmented Reality Sandbox van HvA  docent Armin Viergever en UvA docent Mathijs Booden. De video hierover, gemaakt door Simone Gablan is via onderstaande verwijzing te vinden.

Video wordt geladen..
Augmented Reality Sandbox