Webcolleges gebruiken

Webcolleges vanuit zalen met vaste apparatuur 

Als u gebruik wilt maken van webcolleges kunt u een ruimte met vaste apparatuur voor de opnamefaciliteit reserveren. Dit is mogelijk voor:

  • de meeste grote collegezalen van de UvA (> 80 personen) 
  • de vijf grote zalen van het AMC (aanvragen via webcolleges@amc.uva.nl)

U kunt een opname op locatie ook uitbesteden aan het AVC, dat de mobiele set en personeel voor de opname levert . Hieraan zijn kosten verbonden.

Geïntegreerde webcollege-installaties van BOL (grote zalen binnen de UvA)

De geïntegreerde webcollege-installaties van de grote zalen binnen de UvA starten op basis van voorgedefinieerde, aangevraagde, start- en eindtijden. De camera staat automatisch op de docenttafel gericht en kan aangepast worden via het besturingspaneel waarmee ook de rest van de AV installatie bestuurd wordt. De gebruiker hoeft bij deze installaties in theorie enkel de reguliere presentatie te houden waarbij de microfoon altijd gebruikt moet worden, de rest gaat automatisch. Mocht het toch gewenst zijn om wat opstartbegeleiding te krijgen, dan kan dat aangevraagd worden bij servicedesk-fs@uva.nl of via het telefoonnummer 020 525 7575.

Mobiele webcolleges door het AVC

Voordat een opname plaatsvindt zal er afstemming plaatsvinden met de aanvrager. Daarnaast is iemand van het AVC aanwezig tijdens de  opname die zorgt dat alles soepel verloopt.

Video wordt geladen..

Gepubliceerd door  ICT Services

23 juni 2016