Blackboard

Blackboard is een digitale leeromgeving van de UvA waarmee het onderwijs via colleges en werkgroepen wordt ondersteund. Docenten zetten er ook hun onderwijsmateriaal online en kunnen berichten met studenten uitwisselen.

Op Blackboard kun je inloggen met je UvAnetID. Als je je aanmeldt voor vakken krijg je automatisch toegang tot deze vakken in Blackboard. 

Blackboardondersteuning 

  • Heb je vragen of problemen met (de toegang tot) Blackboard: kijk eerst bij de Veelgestelde vragen. Is je vraag niet beantwoord? Neem contact op met je docent.
  • Mocht het vak zijn gestart en ben je ingeschreven via de vakaanmelding, maar heb je toch géén toegang tot je course in Blackboard? Neem dan contact op met de Onderwijsbalie van je opleiding. 
  • Zowel in SIS als op Blackboard (in Mijn groepen/ My Groups) kun je zien in welke werkgroep je bent ingedeeld. 

Beschikbaarheid Blackboard

Blackboard is praktisch altijd beschikbaar. Onderhoud waarbij Blackboard op internet beschikbaar blijft vindt meestal plaats op vrijdagavond tussen 18.00 en 22.00 uur. Daarnaast worden met enige regelmaat extra onderhoud en updates gepland in de nacht van maandag op dinsdag tussen 00.00 en 07.00 uur. Dan is Blackboard onregelmatig bereikbaar. Onderhoud aan Blackboard wordt tijdig vermeld op de homepage van je opleiding onder 'Mededelingen'.

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam

24 maart 2017