Fotograaf: S. Passchier

mw. dr. A.C. (Annette) Langedijk

Consultant ICT
 • ICT Services
  Onderwijs en Onderzoek
 • Bezoekadres
  Leeuwenburg
  Weesperzijde 190  Amsterdam
 • Postadres:
  Weesperzijde  190
  1097 DZ  Amsterdam
 • A.C.Langedijk@uva.nl
  T: 0205252520
  T: 0620941235

Even Voorstellen

Annette Langedijk werkt sinds juni 2007 bij de Onderwijs- en Onderzoeksdienstengroep (ODG) van het Informatiseringscentrum (IC). Zij houdt zich bezig met de implementatie van ICT in het onderwijs. Zij werkt mee aan het Proeve project voor de invoering van digitaal toetsen.
Zij participeert in het Professional Managerial Development programma 2008-2009 van de UvA.
Zij heeft Scheikunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, en is na een tweejarig verblijf aan het Unilever Research Laboratorum (Vlaardingen) aan de Universiteit Zurich (Zwitserland) gepromoveerd op een biotechnologisch onderzoek naar antilichaamfragmenten (1999).
Vervolgens heeft ze als content manager voor natuurwetenschappelijke projecten gewerkt bij Viviance new education, een start-up online education service provider in Bolgona (Italie) en is ze in 2001 teruggekeerd naar de Universiteit Zurich als e-learning coordinator van de geneeskunde faculteit.Zij heeft daar voor geneeskundestudenten het e-learning platform VAM opgebouwd (Virtuele Ausbildungplattform Medizin) met gebruik van het open-source learning management systeem OLAT.

Interessante Links

 • Geen nevenwerkzaamheden

contactgegevens bewerken bewerk tabbladen