Nog meer nieuw over Canvas bij de UvA

26 april 2017

De website www.uva.nl/naar-canvas is geactualiseerd met informatie over de Canvas Proeftuinen en de projectorganisatie. Lees het interview met blogs van docent Danielle Sent

Interview met en blogs van docent Danielle Sent

Ook vertelt docent Danielle Sent in een interview hoe zij voor haar module nu al een proefversie van Canvas gebruikt. In een wekelijkse blog vertelt ze over haar ervaringen. Je kunt al twee blogs lezen. Het interview vindt je via deze verwijzing op de website op. Dit artikel en de blogs komen ook op de medewerkerswebsite en studentenwebsites.

Op zoek naar meer verhalen

Vind je het leuk om als proeftuindeelnemer en/of lid van je facultaire Canvasteam in een interview te vertellen over jouw eerste indrukken van en ervaringen met Canvas? Of over de nieuwe (on)mogelijkheden en kansen die je ziet voor Canvas in het onderwijs van jouw faculteit? Of werk je in de proeftuinen samen met een docent of student die het leuk vindt hierover te vertellen? Dan hoor ik het graag! Stuur een mail naar: j.p.demaat@uva.nl Inspirerende verhalen over de inzet van Blended Learning zijn ook welkom.

We waarderen het als je ook docenten binnen je faculteit wilt attenderen op de website www.uva.nl/naar-canvas en de blogs en interviews die daar te vinden zijn. Alvast veel dank!