Impressie van “Innovative Learning Spaces: from Australian Perspective”

27 februari 2017

Marij Veugelers organiseerde op maandag 6 februari jl. een bijeenkomst over “Innovative Learning Spaces: from Australian Perspective”. Zij nodigde binnen de UvA collega’s uit met expertise op dit gebied, maar ook mensen die geïnteresseerd zijn in dit onderwerp. Hier onder een korte terugkoppeling van de bijeenkomst met daarbij een video-impressie

Welke presentaties waren er?

Eerst gaf Gordon Howell een presentatie. Hij werkt als Directeur Learning Environments and Technology Services bij Queensland University of Technology. Hij vertelde ons meer over hoe zijn organisatie de universiteit ondersteunt met de IT en de Audio Visuele techniek. Ook gaf hij zeer open inzage in specificaties van bijvoorbeeld de COWS (Computer op Wheels). Daarna gaf ik een presentatie met daarin veel voorbeelden van innovatieve ruimtes die ik bij mijn bezoek aan acht universiteiten zag.

Presentaties terugzien?

Wil je de gegeven presentaties (terug)zien? Klik dan op de één van de onderstaande links.

Let op: als je op de verschillende slides doorklikt, verspringt het videofragment ook. Zo kun je gemakkelijk en snel door de video-impressie heen bladeren.
Binnenkort presentatie “Australië: deel II”

Over een paar weken organiseert zij een volgende presentatie “Australië: deel II”. Daarin vertelt  zij meer over de onderwijskundige visie en de ondersteuning van docenten en studenten. Wil je daarvoor uitgenodigd worden? Stuur een mail naar veugelers@uva.nl

Marij Veugelers (nu werkzaam bij HuisvestingsOntwikkeling UvA/ Bureau Nieuwbouw HvA)