Vanuit het ICTO-platform maandag 28 november 2016 op locatie Leeuwenburg

15 december 2016

Het delen van de ervaringen en highlights van de Onderwijsdagen 2016 was het een punt waar bij dit ICTO-Platform inhoudelijk werd stilgestaan. Aansluitend bij het op de onderwijsdagen gepresenteerde trendrapport van SURF voor 2016, raken we aan de UvA met veel activiteiten op het gebied van ICT en Onderwijs een groot aantal van de in het rapport genoemde onderwerpen

Daarnaast werd wederom een uitvoerige discussie gevoerd over de positie en functie van de focusgroepen van de Expertisegroep Onderwijs van de UvA en wat hiervoor goede alternativen zijn.

Uitwisseling over ICTO activiteiten faculteiten

Na de uitwisseling over de Onderwijsdagen 2016 en de bespreking van verdere agendapunten die voor de bijeenkomst van de Expertisegroep Onderwijs van belang zijn, kwam de uitwisseling aan de orde wat op het gebied van ICT en Onderwijs aan de faculteiten en instellingen gaande is.

Het volgende ICTO-platform op 23 januari 2017

Het volgende ICTO-platform staat gepland voor maandag 23 januari 2017 op de Leeuwenburg, LWB-A12.20 van 15.00-17.00 uur.