Mediaproductie

Mediaproducties kunnen zowel videoproducties omvatten, maar ook interactieve producties, websites en grafisch werk. De filmmakers, ontwikkelaars en multimedia-ontwerpers van het AVC zijn thuis in het universitaire onderwijs en onderzoek. Elke productie is maatwerk, afgestemd op uw doelgroep en uw beoogd eindproduct.

Beeld- en geluidregistraties

Het AVC kan op locatie of in de studio’s in het AMC beeld- en geluidregistraties verzorgen van lezingen, colleges, kennisclips, evenementen of congressen. Dit kan zowel op hoge kwaliteit met meerdere camera’s en een regieset of eenvoudig en snel door één persoon. 

Congres en symposium

Er komen steeds meer audiovisuele middelen beschikbaar die bij kunnen dragen aan succesvolle congressen en symposia.

Het AVC kan faciliteren bij registraties, maar ook bij de inzet van videoconferencing, streaming media en internet- of straalverbindingen. 

Ten behoeve van medische congressen in het AMC beheert het AVC een geavanceerd glasvezelnetwerk tussen operatiekamers en collegezalen. Het is mogelijk beelden op zeer hoge kwaliteit over dit netwerk te sturen. De medewerkers van het AVC kunnen in de regiekamer het beeld ook verwerken in 3D kwaliteit. In de zaal volgen dan kijkers met een 3D bril de handelingen van de chirurg.

Het AVC als - meewerkend- producent

Voor mediaproducties levert het AVC 3 serviceniveaus: 

1. Do it yourself: het AVC-team adviseert en voorziet u van informatie waarmee u aan de slag gaat.

2. We do it with you: de taken zijn in overleg goed verdeeld tussen u en het AVC-team om tot een mooi eindresultaat te komen.

3. We do it for you: het AVC-team neemt u alle zorg uit handen en verzorgt de hele productie voor u.

Tarieven

Neem contact op met het AVC om uw wensen te bespreken en u ontvangt dan een voorstel en offerte op maat.

Gepubliceerd door  ICT Services

27 maart 2014