Faciliteiten

U kunt voor uiteenlopende faciliteiten voor video- en audioproducties en videoconferencing bij het AVC terecht.

TV-studio

Het AVC beschikt over een professionele TV-studio van 15 x 10 meter en 5,5 meter hoog, die standaard is voorzien van drie broadcastcamera’s, een controlekamer en een regieruimte. De studio is uitgerust met een rondhorizon langs drie wanden, zwarte gordijnen rondom en een greenscreen voor chromakey-opnamen.

Audiostudio

De audiostudio van het AVC die bestaat uit montagefaciliteiten en een commentaarstudio, is voorzien van alle mogelijke randapparatuur. Het beschikt over een ruime collectie geluidseffecten en stockmuziek. De studio kan worden gebruikt voor de afwerking van videoproducties maar bijvoorbeeld ook voor opnames en montages voor taalonderwijs en talenpractica.

Videomontage

Voor het monteren van video’s beschikt het AVC over AVID montagefaciliteiten. Ervaren editors zijn beschikbaar voor een vloeiende beeldmontage, toevoeging van titels, kleurcorrectie en de oplevering op een beelddrager of bestand.

Videoconferencing

De professionele videoconferencingset van het AVC kunt u onder andere inschakelen voor afstandscontact met collega’s, sollicitatiegesprekken, evaluaties of vormen van interactief onderwijs.

Tarieven

Neem contact op met het AVC om uw wensen te bespreken. U ontvangt dan een voorstel en offerte op maat.

Gepubliceerd door  ICT Services

20 maart 2014